El Temps a Tarragona: Fora de les hores centrals, l'ambient serà molt fred

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 23 de gener

| Actualizado a 22 enero 2022 18:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Previsió per a avui

El cel romandrà serè, si bé fins a mitja tarda hi haurà intervals de núvols baixos a l'extrem sud del litoral i prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat.

Precipitacions

No es descarta alguna precipitació feble, aïllada i minsa a l'extrem sud fins a mig matí i de nou al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, si bé a zones elevades pujarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament arreu. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l'ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral i localment en alguns trams del litoral, i moderades o fortes a la resta de l'interior. La mínima es mourà entre -8 i -3 ºC al Pirineu, al Prepirineu i la depressió Central, entre -5 i 0 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. La màxima se situarà entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral i entre 8 i 13 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, excel·lent a cotes mitjanes i altes del país. A banda, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a algunes fondalades de la depressió Central per la presència de bancs de boira i boirina. La boira serà gebradora.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, amb terral fluix amb alguns cops moderats al litoral. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de components sud i oest en conjunt, si bé al sud de la Costa Daurada predominarà el component est.

Comentarios
Multimedia Diari