El Temps a Tarragona: la calor torna passet a passet

La previsió meteorològica d'aquest dijous 15 d'agost

| Actualizado a 02 octubre 2019 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà, malgrat que creixeran nuvolades al Pirineu i al quadrant nord-est. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades a altres punts de muntanya. Al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al litoral i prelitoral central, així com a la resta de la meitat est i altres punts de l'interior, fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta, si bé al quadrant nord-est serà localment lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 23 i 27 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC al quadrant nord-est i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. A partir del matí i fins a primera hora de la tarda bufarà tramuntana a l'extrem nord de l'Empordà, moderada amb alguns cops forts. A banda, a les Terres de l'Ebre bufarà el mestral entre fluix i moderat al llarg del matí. En general, durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est al litoral i a l'interior del quadrant nord-est, i de sud i oest a la resta, entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral sud. Independentment, al final de la jornada tornarà a bufar la tramuntana a l'Empordà, moderada amb cops forts.

Tendència per a demà

ins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, tret de Ponent i la meitat sud, on romandrà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que creixeran nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins a mitja tarda al sector central del litoral i del prelitoral, tot i que al final del dia en tornaran a augmentar.

Comentarios
Multimedia Diari