El Temps a Tarragona: La temperatura màxima puja una mica

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 12 d'octubre

| Actualizado a 11 octubre 2021 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè arreu del territori. Malgrat això, fins a migdia hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i algunes franges de núvols alts i prims al terç sud del territori. A més, al final del dia es podrà formar algun núvol baix al litoral central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura màxima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 20 i 25 °C en general, si bé a l'Alt Empordà i a les Terres de l'Ebre serà puntualment més alta, i en canvi a punts del vessant nord serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que fins a migdia serà regular i puntualment dolenta a punts del nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Vent

Fins a mig matí i a la nit el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, amb nombrosos intervals de calma, i hi haurà terral fluix al litoral, més reforçat al sector de les Terres de l'Ebre amb cops moderats. La resta de la jornada bufarà vent fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral i prelitoral, i quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta de l'interior. Per altra banda, bufarà tramuntana tot el dia la nord del cap de Creus d'intensitat entre feble i moderada amb algun cop fort a l'Alt Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari