El Temps a Tarragona: Mínimes amunt i màximes avall

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 8 d'octubre

| Actualizado a 07 octubre 2021 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primera hora de la tarda, el cel estarà molt ennuvolat, localment cobert a la meitat sud del litoral i prelitoral, amb nuvolositat més trencada a partir de llavors. A més, al llarg de la matinada els núvols baixos també afectaran la depressió Central, i apareixeran de nou al final del dia quan seran més extensos i arribaran a les valls del Pirineu. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat, localment mig ennuvolat.

Precipitacions

És possible algun plugim feble i dispers a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament a la meitat sud del país, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més baixa. La màxima serà similar o lleugerament més baixa, si bé al terç sud podrà baixar localment de forma moderada. La temperatura mínima es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, Prepirineu i a la depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 20 i 25 ºC en general, tot i que serà més baixa a l'extrem nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé al litoral i prelitoral podrà quedar regular i al terç nord ser excel·lent.

Vent

S'imposarà el vent de component sud en general, d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, bufarà la tramuntana al nord de la Costa Brava, entre fluixa i moderada, amb algun cop fort durant la matinada i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari