El Temps a Tarragona

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 3 de juny

| Actualizado a 03 junio 2019 16:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins al migdia creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est que poden deixar el cel enteranyinat. A partir de llavors els núvols seran més abundants i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot al nord i oest del territori on seran més compactes. Al final del dia s'obriran clarianes per l'oest. Independentment, a la meitat sud del litoral es poden formar alguns bancs d'estrats baixos.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. La màxima serà semblant al litoral i semblant o lleugerament més alta a la resta. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral i litoral nord, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori, més altes al litoral central. La màxima oscil·larà entre 22 i 27 ºC al litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta del país, localment més altes a Ponent.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins les primeres hores del matí i de nou al final del dia, tot i que a la meitat nord del litoral predominarà el vent de component sud. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat nord del litoral.

Pluges

No es descarta algun ruixat feble i minso a punts del Pirineu a la tarda.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que localment pot ser regular per la presència d'estrats baixos a la meitat sud del litoral.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts que seran més abundants a partir del migdia. Independentment, hi haurà alguns bancs d'estrats baixos a la meitat sud del litoral i a punts del prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari