El Temps a Tarragona: Precipitacions a qualsevol punt

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 23 de novembre

| Actualizado a 22 noviembre 2021 17:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert arreu fins a migdia. Al llarg de la tarda s'obriran clarianes de sud a nord.

Pluges

S'espera precipitació a qualsevol punt. Sobretot al terç sud fins a migdia, mentre que a partir de llavors la precipitació més intensa es desplaçarà cap al nord-est i altres punts del litoral i prelitoral. Els xàfecs seran d'intensitat moderats o localment forts al terç sud, litoral i prelitoral, així com a partir del vespre a d'altres punts del quadrant nord-est. A més, a l'extrem sud és possible que siguin localment d'intensitat torrencial (més de 40 mm en 30 minuts) durant el matí. A banda, és probable que la precipitació vagi acompanyada de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants en general, tot i que es podran acumular quantitats molt abundants (entre 50 i 100 mm en 24 hores), o localment extremament abundants (més de 100 mm en 24 hores) a l'extrem sud. Durant tot l'episodi, a l'extrem sud i de forma local es podran acumular més de 200 mm de precipitació. La cota de neu es mourà entre els 1.600 i els 1.800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, llevat del terç sud, on serà lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC a la resta de l'interior, i entre els 7 i 12 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant, o lleugerament més baixa al terç sud. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al litoral i entre 9 i 14 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta, amb tendència a millorar durant la segona meitat del dia a la meitat sud.

Vent

S'imposarà el vent de component est moderat amb cops forts, i alguns de molt forts, amb tramuntana fins a mig matí al nord de la Costa Brava. Tot i això, durant la tarda el vent girarà a component sud al terç sud i a Ponent, on bufarà entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari