El Temps a Tarragona: Situació estable

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 4 d'agost

| Actualizado a 03 agosto 2021 07:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a finals del matí, el cel estarà mig o molt ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que creuaran d'oest a est. A partir d'aleshores s'obriran clarianes i quedarà poc ennuvolat, excepte a punts del quadrant nord-est, meitat nord del litoral i prelitoral, Pirineu i Prepirineu on es mantindrà el cel entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà, tot i que es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i la Catalunya Central.

Precipitacions

Durant la matinada s'espera precipitació feble al Pirineu Occidental i fins a final del matí també a la resta del territori, tret de punts de Ponent i de les Terres de l'Ebre. A partir de llavors s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental de la zona, i a altres punts del quadrant nord-est i meitat nord del prelitoral i prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment acompanyats de tempesta i de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats poc abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima baixarà lleugerament arreu tret de Ponent i les Terres de l'Ebre, on quedarà semblant.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé quedarà localment regular, puntualment dolenta en moment de xàfec, com també al vessant nord del Pirineu fins al vespre.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. A partir de llavors s'imposarà el vent de component nord i oest al litoral i al prelitoral sud i a Ponent, mentre que a la resta del territori bufarà el vent de component nord i est al litoral i sud i est a l'interior; ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada, amb algun cop fort. A banda, al llarg de la tarda hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a punts de l'interior del nord-est i al litoral: inicialment al litoral nord amb tendència a desplaçar-se cap al sud a mesura que avanci la tarda. Independentment, a partir del final del matí hi haurà tramuntana, entre fluixa i moderada, amb algun cop fort a la tarda, a la meitat nord del litoral nord. A més a més, en moments de xàfec, el vent pot bufar ratxejat i amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari