El Temps a Tarragona: Situació estable

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 21 d'agost

| Actualizado a 20 agosto 2021 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat amb el creixement d'alguns núvols d'evolució a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu oriental a partir de migdia. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a punts al litoral i prelitoral sud, i al final del dia se'n formaran, de nou, a la façana litoral. A més, durant la segona meitat del dia el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat a l'extrem nord de la Val d'Aran.

Precipitacions

És possible algun ruixat a l'extrem nord del Pirineu oriental durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, si bé localment l'ascens podrà ser moderat.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé serà regular fins a primera hora del matí a punts del litoral i prelitoral sud.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component sud al litoral central. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud arreu, entre fluix i moderat amb algun cop fort durant la tarda a punts del litoral central i nord, interior de les Terres de l'Ebre, sud del Pla de Lleida i altiplà central.

Comentarios
Multimedia Diari