El Temps a Tarragona: Temperatures de tardor

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 4 d'octubre

| Actualizado a 03 octubre 2021 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a primeres hores del matí el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert al quadrant nord-est i la resta del sector central del litoral i prelitoral. A la resta del país, estarà mig ennuvolat, tot i que a punts del terç oest s'obriran grans clarianes. Al llarg del matí la nuvolositat tendirà a minvar fins a quedar serè o poc ennuvolat en general a partir de la tarda, tret de punts del quadrant nord-est on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat fins al vespre, amb creixement de nuvolades.

Precipitacions

Fins a mig matí s'esperen ruixats al sector central del litoral i prelitoral i d'altres punts del quadrant nord-est, sobretot de matinada quan també n'hi haurà a d'altres punts de la meitat est, Pirineu i Prepirineu. A partir de migdia és probable, de nou, algun ruixat a punts de l'interior del quadrant nord-est del territori. En general seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que de matinada podran ser forts a punts del litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants en general, si bé localment és possible que siguin abundants al sector central del litoral i prelitoral. La cota de neu se situarà entorn dels 2400 metres al Pirineu oriental, localment més baixa a l'extrem nord.

Temperatura

Temperatura mínima ì màxima entre moderadament i acusadament més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que serà localment regular o dolenta fins a primera hora del matí sobretot a zones elevades de la meitat est i de la resta del terç nord. A banda, hi haurà bancs de boirina i boira matinals a punts del prelitoral central i nord, depressió Central i al Prepirineu.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest fluix amb cops moderats en general, amb mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà; seran d'intensitat moderada amb cops forts o localment molt forts sobretot fins a migdia. Independentment, a punts del litoral i prelitoral central el vent serà bufarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari