El Temps a Tarragona: Torna la pluja, baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 11 de juny

| Actualizado a 11 junio 2019 05:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà d'oest a est, sobretot a la meitat nord, i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. Malgrat això, durant la tarda, la nuvolositat minvarà d'oest a est.

Pluges

De matinada s'iniciaran precipitacions de forma dispersa que progressivament s'estendran a la resta del territori, tot i que seran menys probables a l'extrem sud. Al llarg de la tarda les precipitacions es restringiran a punts del terç nord i resta de la meitat est del Principat i al final del dia minvaran en general. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, acumularan quantitats entre minses i poc abundants i localment aniran acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa.

Temperatures

Temperatura mínima moderadament més baixa i màxima moderadament o acusadament més baixa. A més, en molts casos la temperatura mínima es donarà al final del dia. La temperatura mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu, localment més baixa al nord de la serralada, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà regular, puntualment dolenta. Malgrat això, a la tarda millorarà a punts de ponent on quedarà bona, i a partir del vespre serà bona o regular arreu del territori.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà durant tot el dia, i mestral fluix amb cops moderats a la vall de l'Ebre fins a mitja tarda, i sud i est fluix a partir de llavors. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre i la resta de la jornada predominarà el component oest a la meitat oest, i el component sud i est a la resta; ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A més, de matinada i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central i sud del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari