Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els joves de Part Baixa Amunt! participen a les 25es Jornades Esportives inclusives

Més de 200 persones amb diversitat intel·lectual de diferents centres participen a la iniciativa, que ha tingut lloc al Catllar

| Actualizado a 15 julio 2022 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els joves que formen part del projecte Part Baixa Amunt!, de la Cooperativa Combinats, han participat com a voluntaris a la Festa de la 25a edició de les Jornades Esportives per a Persones amb diversitat intel·lectual, del Consell Esportiu del Tarragonès (CET).

El Parc de la Torre d’en Guiu, del Catllar, ha acollit l’aniversari d’aquesta jornada, que ha tingut lloc el dijous 14 de juliol durant tot el matí i fins al migdia. L’activitat ha reunit més de 200 persones amb diversitat intel·lectual de centres i tallers ocupacionals.

Les persones assistents han compartit jocs i activitats esportives durant el dia, tot acompanyat de música i un dinar de germanor. Els voluntaris del projecte Sostre 360º de la Fundació Eveho, i que fan possible Part Baixa Amunt!, han participat tant en el muntatge dels diferents jocs com en la dinamització dels grups i de les activitats.

D’aquesta manera, han pogut viure en primera persona l’organització d’unes jornades inclusives amb l’esport i l’activitat física com a grans protagonistes. Els joves de Part Baixa Amunt! han ajudat, així, els responsables de les activitats a desenvolupar-les amb èxit, fent de la jornada un dia ben especial per totes les persones participants.

La Festa ha comptat amb jocs tradicionals com la petanca, les bitlles catalanes i activitats de punteria, així com tallers de dansa i moviment i esports tan novedosos com el Toc-bol i el Floor-ball. Les persones participants a les activitats formen part dels centres i tallers ocupacionals Aprodisca, de La Selva del Camp; Taller Baix Camp, de Reus; Estela, de Tarragona; Ginac, de Valls; Onada, de Tarragona; Onada, de Torredembarra; St. Teresa, del Vendrell; Topromi, de Tarragona; SOLC, de Tarragona; i Aprodisca, de Montblanc.

La 25a edició d’aquesta Festa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament del Catllar, de diferents entitats locals i externes, a més de la col·laboració del grup de voluntariat APiFV-CET i de l’equip Tècnic del CET, així com dels joves de Part Baixa Amunt!.

Comentarios
Multimedia Diari