Els Mossos denuncien el propietari d'un abocador il·legal d'electrodomèstics a Constantí

L'home emmagatzemava centenars d'objectes i ferralla sense les llicències mediambientals pertinents

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament un veí de Constantí (Tarragonès) que emmagatzemava il·legalment centenars d'electrodomèstics de segona mà, motors, pneumàtics de vehicles, diversos mobles i ferralla, sense les llicències mediambientals pertinents. Els fets es remunten al 28 de gener, quan una patrulla que realitzava tasques d'inspecció en matèria de residus en aquest municipi va localitzar un terreny en el qual hi havia centenars d'electrodomèstics emmagatzemats al descobert. Durant la inspecció, la policia va localitzar 500 rentadores, 100 frigorífics, 150 petits electrodomèstics, 8 motors de vehicles, diversos mobles usats, 200 pneumàtics i diversa ferralla.

 

Arran d'aquests fets, la policia va contactar amb el propietari del terreny el qual va manifestar-los que era el propietari d'una empresa de compravenda d'electrodomèstics de segona mà a Reus i que es dedicava al desballestament i reparació d'electrodomèstics.

 

Acte seguit, els mossos van demanar-li tota la documentació per comprovar si el lloc inspeccionat complia les normes i directrius estipulades pel decret legislatiu sobre tractament de residus, i l'home no va acreditar-los cap tipus de llicència.

 

Posteriorment, la policia va inspeccionar el terreny, que estava tancat i disposava d'una petita edificació i diversos coberts en estat precari, on hi havia emmagatzemats diversos electrodomèstics desballestats quedant la majoria d'ells al descobert.

 

Davant d'aquests fets, la patrulla va denunciar administrativament el propietari per no disposar de les instal·lacions adequades per l'emmagatzematge de residus, no disposar de les llicències ambientals i d'activitat, per manca d'assegurança de responsabilitat civil, llibres de registre, fulls de seguiment de residus especials, fitxes d'acceptació de residus tramesos i declaració anual de residus.

Comentarios
Multimedia Diari