Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Pallaresos dona la benvinguda al nou gegantó del municipi

la cercavila tindrà un component benèfic en favor de l’Associació Catalana Prader-Willi, una malaltia rara d’origen genètic

| Actualizado a 20 enero 2023 13:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Colla Gegantera dels Pallaresos organitza una cercavila popular infantil, aquest dissabte 21 de gener, amb motiu de la festa major d’hivern de la localitat en homenatge a Sant Sebastià. L’objectiu del cercavila és que tots els nens i nenes del municipi participin a l’activitat amb el seu gegantó, nano o bèstia particular, per donar la benvinguda al nou gegantó dels Pallaresos, obra de l’artista Jordi Arnau Espuga, i que es convertirà en la parella de la gegantona Marieta.

A partir de les 10:30h, està previst que comenci la plantada de gegantons, bèsties i nanos davant de l’Ajuntament. La Colla ha fet una crida a través de les xarxes socials amb l’objectiu que siguin molts els nens i nenes que donin la benvinguda al nou membre de la família gegantera dels Pallaresos.

A les 11h, tindrà lloc la presentació de la nova figura on es donarà a conèixer el seu nom i què representa. Els gegants nous, Isidre i Rosalia, seran els padrins del nou gegantó, mentres que la seva parella, la Marieta, estrenarà vestit per l’ocasió.

A partir de les 11:30h començarà la cercavila popular i infantil fins a la Sala Polivalent del municipi. En arribar, tots els participants tindran un petit obsequi per part de la Colla Gegantera i gràcies a la col·laboració de la botiga Funny Candy.

D’altra banda, la cercavila tindrà un component benèfic en favor de l’Associació Catalana Prader-Willi, una malaltia rara d’origen genètic amb una expressió clínica complexa que afecta múltiples sistemes de l’organisme. A la Sala Polivalent s’instal·larà un punt informatiu per fer divulgació sobre la malaltia i hi haurà venda de marxandatge per recollir fons. També s’organitzarà un sorteig amb productes de la Colla Gegantera amb el mateix objectiu i, d’altra banda, l’entitat farà una aportació de 200 euros a la causa.

Comentarios
Multimedia Diari