Els versos de Josep Pedrals faran vibrar el Teatret del Serrallo al Festival Ja Veus

El músic Roger Conesa acompanyarà el poeta, aquest dissabte, a l’escenari tarragoní, en una gran fusió de gèneres artístics

| Actualizado a 03 abril 2019 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival Ja Veus encara la seva darrera setmana amb la poesia com a protagonista. El poeta Josep Pedrals pujarà a l’escenari del Teatret del Serrallo amb Els límits del Quim Porta, aquest dissabte, a les 20.30 h. Arran d’aquest llibre, Pedrals crea un espectacle on els contes i la disbauxa es fusionen amb la música de Roger Conesa. Un viatge entre la tradició, l’avantguarda, el folklore i la contemporaneïtat. Una combinació que no deixarà ningú indiferent. 

La tercera edició del Festival Ja Veus s’apropa al seu final amb una proposta diferent. El poeta Josep Pedrals buscarà captar l’atenció del públic amb el vers com a aliat. Presentarà el seu dar-rer treball: Els límits del Quim Porta’. De fet, juntament amb El furgatori i El romanço d’Anna Tirant, completa la trilogia Els diaris de Bolló. Un espectacle que també comptarà amb la música del tar-ragoní Roger Conesa, i que ha estat possible també gràcies a l’Escola de Lletres de Tarragona. Tot plegat, permetrà que el Teatret del Serrallo visqui una fusió on la proximitat i la barreja dels gèneres donaran pas a un viatge d’aventures que buscarà reflexionar al voltant de diversos aspectes de la vida. 

Destacar també que, abans de cloure’s, la trilogia de Josep Pedrals (premi ciutat de Barcelona 2018) ja ha fet història dins de la literatura catalana contemporània per haver unit tradició i avantguarda, folklore i contemporaneïtat. Una unió que es trasllada damunt de l’escenari amb l’energia que el poeta bolca en cada vers. 

Les entrades es poden adquirir a través de www.atrapalo.com i www.entradium.com, o als establiments Shiva Musica (c. del Cós del Bou, 15, Tarragona, telèfon 977 24 08 19) i H-Records (c. de Santa Anna, 38, Reus, telèfon 977 59 01 46).

Activitats per a tota la família

Les activitats per a tots els públics també hi són presents en el tram final de la tercera edició del Festival Ja Veus. La sala infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona acollirà Mínimus, una proposta musical pensada per als nadons, avui, a les 10.30 h. Es tracta d’una activitat d’experimentació i aprenentatge musical, en la qual els nadons i les seves famílies podran gaudir plegats de la música i el cant. El taller és gratuït amb inscripció prèvia a bptarragona.cultura@gencat.cat o bé al telèfon 977 240 331.

I per cloure el festival, el divendres 12 d’abril, es projectarà el documental Namrud. Una proposta a través de la qual es donarà a conèixer Jowan Safadi, un famós i controvertit músic palestí-israelià. Aquest s’haurà de fer càrrec del seu fill adolescent i afrontar certes responsabilitats paternals, alhora que continuarà lluitant pels seus ideals amb lletres que l’han portat a estar investigat per ‘incitació al terrorisme’.

Comentarios
Multimedia Diari