Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Xiquets de Tarragona obriran plaça per la Diada de Sant Magí d’aquest divendres

Els quatre caps de colla, amb moltes ganes

| Actualizado a 16 agosto 2022 22:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les quatre colles castelleres de Tarragona acaben de fer les últimes proves abans de la seva primera gran cita a la ciutat. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau actuaven amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona a Cos del Bou aquest diumenge, i després feien un assaig especial a la plaça de les Cols, on provaven sensacions amb diferents estructures.

Mentre que la Jove col·locava dosos a la prova de 5d8, i sisens al 4d9f i al 3d9f, els del barri cooperativista assajaven el 3d8, el 4d8, i el pd7f. Els Xiquets de Tarragona feien també el seu assaig especial el dimarts a la nit. Amb tot ja han conegut l’ordre d’actuació del dia 19 d’agost.

Els encarregats d’obrir la plaça seran els Xiquets de Tarragona. Aniran precedits dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. La tercera colla en actuar serà la Jove de Tarragona, i finalment tancaran les rondes de castells els Xiquets del Serrallo.

Els quatre caps de colla van coincidir en assegurar que l’ordre d’actuació no els influencia en el programa que volen portar a plaça. També es van mostrar amb moltes ganes d’assumir aquest Sant Magí a màxims, i van afegir que actuar a la plaça de les Cols és especial. Aquets dies ja es nota l’ambient al pati d’assaig.

Comentarios
Multimedia Diari