Es mantenen suspeses vuit línies de transport escolar a la Conca de Barberà, Priorat i Baix Camp

A les Terres de l'Ebre, la situació s'ha normalitzat i tots els alumnes han pogut tornar a l'escola

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Tot i que el temporal de neu ja ha acabat, les baixes temperatures han fet que, en molts llocs, sobretot del Priorat i la Conca de Barberà, la normalitat encara no s'hagi restablert. És el cas de vuit rutes de transport escolar: quatre de la Conca de Barberà, dos del Priorat i dos del Baix Camp que han deixat sense escola un total de 79 alumnes. A més, l'escola de Prades, al Baix Camp, no ha pogut obrir per l'acumulació de neu deixant sense classe a mig centenar més de nens. A les Terres de l'Ebre, la situació s'ha normalitzat després del temporal, i el transport escolar s'ha pogut dur a terme a tots els municipis.

 

Segons ha informat a l'ACN la delegació del Govern a Tarragona, a la Conca de Barberà s'han vist afectades per la neu quatre rutes de transport escolar amb 50 alumnes, al Baix Camp han estat dos línies -la Febró i Capafonts a la Serra de Prades- amb dos alumnes, i al Priorat dos rutes més -Scalada Dei, Cornudella i Porrera, i Les Moreres a Falset- amb 27 alumnes.

 

A les Terres de l'Ebre, on aquest dimecres també es va suspendre el transport escolar a la Terra Alta, part de la Ribera d'Ebre, i dos pobles del Baix Ebre, aquest dijous s'ha restablert la normalitat amb cap incidència a les escoles ni a les carreteres.

 

Al Camp de Tarragona, algunes carreteres, sobretot de la Conca de Barberà i Priorat, continuen afectades per la neu i, sobretot, per les plaques de gel que s'han format a l'asfalt per les baixes temperatures.

Comentarios
Multimedia Diari