Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Establiments de Tarragona s’adhereixen recollida de joguines de la Creu Roja

La plaça Corsini serà el centre neuràlgic de les tres jornades principals, però altres entitats participaran en la campanya

| Actualizado a 30 noviembre 2022 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pròxim dissabte 3 de desembre, Creu Roja Joventut engega la 30a campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Així mateix, s’han adherit a la campanya 52 establiments, la majoria comerços però també clubs esportius, escoles, equipaments municipals, col·legis professionals i dues seus de la URV per tal d’entre tots ampliar la possibilitat d’entregar les joguines per als més desfavorits. Serà a partir de dissabte i fins al 3 de gener de 2023.

El conseller de comerç Dídac Nadal s’ha mostrat “molt satisfet davant la bona rebuda de la campanya i l’adhesió de petites botigues de barri fins a institucions” que, més enllà de les tres jornades festives, que ja es van anunciar des de Mercats, com son els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre de 10 a 14h, que ompliran la Plaça Corsini d’activitats per a tots els públics, “aquests més de cinquanta punts nous serviran per ampliar l’horari de recollida de joguines” ha explicat Nadal.

Durant aquestes tres jornades de recollida, Creu Roja Joventut organitzarà activitats de lleure i jocs dirigits a infants d’entre 3 i 12 anys en col·laboració amb el Club Escacs Tarragona (3 de desembre), la Fundació Estela (10 de desembre), Tarragona Cooperació i el col·lectiu Tecletes Mares de Tarragona (17 de desembre).

A més, els cinc jocs tradicionals de gran format que formen part del projecte ‘Jocs a Plaça’ del Mercat Central també estaran a plaça Corsini a disposició dels més petits.

Comentarios
Multimedia Diari