Fernández Díaz entrega dues medalles al mèrit de Protecció Civil a Tarragona

El ministre de l'Interior també ha inaugurat una exposició a la subdelegació del Govern

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Aquest dilluns el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha visitat Tarragona acompanyat de la delegada del Govern a Catalunya. Fernández Díaz ha presidit l'acte de lliurament de dues medalles al mèrit de Protecció Civil. Una d'aquestes medalles s'ha concedit, a títol pòstum, a un avi de Cunit que va morir en llançar-se a l'aigua per salvar la seva néta de 8 anys i un amic d'ella.

La néta i el seu pare -que és agent de la Guàrdia Civil- han estat els encarregats de rebre la medalla. L'altra condecoració s'ha entregat a un coronel d'aquest cos policial. En el mateix acte s'han lliurat 23 diplomes de reconeixement a voluntaris dels serveis oficials de Protecció Civil durant els últims 25 i 30 anys. 

Posteriorment, el ministre de l'Interior ha inaugurat l'exposició "La Guàrdia Civil front el Terrorisme. Per la llibertat, per les víctimes", al vestíbul de la subdelegació del govern espanyol, visitable fins al 4 de març. La mostra ret un homenatge a les víctimes del terrorisme en atemptats contra la Guàrdia Civil.

Comentarios
Multimedia Diari