Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Associació Contra el Càncer de Tarragona assessorarà en matèria esportiva

L’entitat ha signat un acord amb el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport a Catalunya per col·laborar en diversos aspectes

30 mayo 2023 11:37 | Actualizado a 30 mayo 2023 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Federic Adan, president de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, i Pere Manuel Gutiérrez, president del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC) han signat un acord que inclou la col·laborac d’ambdues organitzacions en quatre línies de treball relacionades amb l’activitat física i de l’esport. Aquestes, són vetllar per la qualitat dels professionals i serveis que rep la ciutadania; la formació, actualització científica i especialització en aquest àmbit; l’organitzac i promoc de la pràctica saludable de l’activitat física i de l’esport i la recerca científica en aquestes matèries específiques.

D’aquesta manera, l’Associac Contra el Càncer a Tarragona i el COPLEFC vetllaran per informar i assessorar, a les entitats i als ciutadans, de les normatives vigents en el sector esportiu i treballaran conjuntament contra actes d’intrusisme professional, competència deslleial i actuacions irregulars.

En la línia de treball de formació, actualització científica i especialització en l’àmbit de les ciències de l’activitat física i de l’esport, ambdues organitzacions es donaran suport i recolzament mutu en les accions formatives organitzades, així com es preveu impulsar accions formatives conjuntes. Així mateix, les dues entitats han acordat explorar vies de col·laboració conjunta per a fomentar i promocionar la pràctica saludable de l’activitat física i de l’esport.

Finalment, el conveni de col·laboració entre l’Associació Contra el Càncer a Tarragona i el COPLEFC planteja impulsar, de manera conjunta, la recerca científica en matèries específiques de les ciències de l’activitat física i de l’esport.

Comentarios
Multimedia Diari