Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Canonja encén les llums de Nadal des de la Rambla 15 d’abril

L’acte va estar acompanyat d’un concert de nadales i una xocolatada per a tothom

| Actualizado a 05 diciembre 2022 13:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Canonja va encendre les llums de Nadal el passat divendres 3 de desembre des de la Rambla 15 d’abril, en lloc de la Plaça del Castell com s’havia fet fins ara. Des de la apertura de l’Edifici Polivalent Canongí (Època), la vida social a la Rambla 15 d’abril ha augmentat i s’ha convertit en un espai de trobada. Per aquest motiu, diu el regidor de cultura, Salvador Ferré, “vam decidir fer-ho aquí perquè és un lloc de passeig dels canongins i per l’amplitud de l’espai”.

En aquesta rambla concretament és on es va situar el gran arbre de Nadal de 10 metres d’alçada format per diferents esferes de llum i una carrossa il·luminada, estirada per uns rens, on els nenes i nenes s’hi podran pujar i fer fotografies.

L’acte va començar amb la cantada d’una nadala interpretada pels nens i nenes de tercer de primària de l’escola la Canonja i tot seguit el regidor de Cultura, que va fer de mestre de cerimònies, va recordar al públic assistent tota la programació nadalenca que es podrà gaudir aquests dies i ordenar el compte enrere amb el que es va encendre la il·luminació.

La tarragonina Stromboli Jazz Band va amenitzar la jornada amb un concert de nadales, acompanyada de la degustació de coca amb xocolata per a tothom.

Comentarios
Multimedia Diari