La construcció del nou pavelló Sant Jordi fa un pas endavant

El Govern autoritza la URV a cedir el dret de superfície dels terrenys, que permetrà fer el concurs públic que determini l'empresa adjudicatària que aixecarà i explotarà el poliesportiu i l'ampliació de la residència universitària

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Executiu ha autoritzat la Universitat Rovira i Virgili (URV) a cedir temporalment el dret de superfície sobre els terrenys situats a l'Avinguda President Companys de Tarragona, número 5, on s'han de construir alguns dels equipaments esportius dels XVIII Jocs Mediterranis. La cessió es farà a través d'un concurs públic amb publicitat i concurrència i per a un període de temps no superior als 40 anys. L'empresa adjudicatària es farà càrrec de la construcció i explotació del pavelló poliesportiu Sant Jordi i de l'ampliació de la residència universitària, que també es troba a l'Avinguda President Companys. La Generalitat, propietària dels terrenys, ingressarà el 90% del preu del cànon anual que faci efectiu l'adjudicatari, i la URV el 10%.

El 20 de gener passat la Generalitat, propietària dels terrenys, va aprovar a través d'un acord de Govern constituir un dret de superfície a favor de la URV sobre aquest espai per a un període de 75 anys. Es tracta d'una superfície de 7.315,61 m2 que estava adscrita al Consell Català de l'Esport i que es va cedir a la Rovira i Virgili perquè pogués ampliar la residència universitària i construir el pavelló poliesportiu Sant Jordi. La Universitat es compromet a posar el nou pavelló esportiu a disposició del Comitè Organitzador dels XVII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Comentarios
Multimedia Diari