Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Diputació destina un milió per a la ciberseguretat

Impulsa ajuts per a la digitalització i la millora de la seguretat als municipis. Les sol·licituds es poden tramitar fins al 9 de setembre

| Actualizado a 08 agosto 2022 20:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Impuls a la digitalització, la transformació i la millora de la seguretat als municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La Diputació ha obert una nova línia d’ajuts per ajudar els ens locals de la demarcació a formar la ciutadania en matèria de tramitació electrònica, a incrementar la seguretat o per a l’adequació d’espais i equipaments digitals. Les subvencions ja es poden sol·licitar fins al 9 de setembre i suposen una inversió d’un milió d’euros.

Els nous ajuts oferiran suport econòmic als ajuntaments i Entitats Municipals descentralitzades (EMD) per a quatre tipus d’actuacions. La primera anirà adreçada a la formacions per a col·lectius amb dificultat en l’accés en la tramitació electrònica, com poden ser gent gran, persones amb problemes d’inserció laboral o autònoms o professionals de petites empreses que han de tramitar electrònicament. L’objectiu és lluitar contra la bretxa digital.

D’altra banda, la nova convocatòria també oferirà suport econòmic als ens locals per a incrementar la ciberseguretat, així com per dotar de lectors digitals de matrícules l’entrada i sortida d’aquells municipis que no disposin de policia local. Per últim, la nova línia d’ajuts ofereix suport econòmic als ens locals per a la creació i adequació d’un espai i de l’equipament necessari (mobiliari, sistema de videoconferència, portàtils o tauletes...) per realitzar sessions, reunions i altres activitats en l’entorn digital.

Comentarios
Multimedia Diari