Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La FEHT crea la Nit de les Estrelles per premiar als millors professionals i empresaris del turisme a Tarragona

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) va fer entrega d’11 premis que destacaven la dinamització del turisme local que havien fet els protagonistes

| Actualizado a 13 julio 2022 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Gairebé 300 empresaris i professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona han omplert el Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona per celebrar la primera Nit de les Estrelles, organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), la representant del 90% de les places d’allotjament turístic.

En aquesta primera edició d’aquest esdeveniment empresarial, tant la FEHT com les associacions que en formen part han entregat 11 premis a aquelles persones, entitats o empreses que, amb la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT, durant el seu discurs ha manifestat que”venim dels dos anys més complicats de la nostra història, durant els quals el nostre model d’activitat econòmica i professional s’ha vist absolutament perjudicat. Però ara, gairebé tots tornem a ser aquí, al peu del canó, amb els nostres actius, empreses i establiments donant servei, millor que mai, a aquells que ens tornen a visitar per conèixer i viure tot el que la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre els ofereix de nou”. Per això, ha agraït “l’esforç, la resiliència, la valentia i el compromís de tots els empresaris i empresàries turístics de casa nostra, i també de tots els professionals que hi treballen”.

A més, sobre els premiats de la Nit de les Estrelles ha explicat que “revelen, sense dubte, que el sector turístic és transversal i que ho som des de fa molt temps; avui hem premiat a uns apartaments de finals del segle XIX, a una empresa que porta més de 50 anys dinamitzant els càmpings en l’àmbit internacional, a diverses administracions públiques que treballen conjuntament amb el sector privat en un projecte d’èxit i innovador, a diferents executius i professionals de la mediació que han fet una gran aportació a la destinació, al que va ser el fundador i ideòleg de la FEHT... Realment tots som turisme i tots fem possible que avui casa nostra sigui un referent turístic del mediterrani”.

Els premiats de la Nit de les Estrelles

En aquesta primera edició, s’han entregat 11 premis: dos de l’Associació Hotelera CostaDaurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres del’Ebre, dos de l’Associació d’Apartaments de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, i tres de la FEHT.

Comentarios
Multimedia Diari