La I Fira Aproxima't arriba a Tarragona amb croquetes, cervesa artesana i productes de proximitat

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dissabte 15. A més, durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana, que es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada

07 junio 2019 08:03 | Actualizado a 07 junio 2019 08:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fira Aproxima't arriba per primer cop a Tarragona. El grup de consum La Bajoca i un grup de mestres cervesers —KESSE Cervesa Artesana(Tarragona), Ona cervesa artesana (Vilaseca) i Clandestines (Montferri)— han decidit unir esforços aquest mes de juny per promoure un nou esdeveniment de referència a la ciutat i al Camp de Tarragona.

Aproxima't, la I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona i ja compta amb la participació confirmada d'artesans de tot tipus. De moment han confirmat la seva assistència productores de formatges i iogurts (La Segalla, Albiol – SelvaDelCamp, el Boc de Mont-ral, Alt Camp, i D'Aquí Formatges Artesans, Baix Llobregat); de xocolata, cremes i dolços (Menjamiques, Bràfim); de sabons, xampús i cosmètica ecològica (Bombolletes. Sabons Artesans 100% Naturals, Valls); de mel de primera qualitat (La Casa de la Mel, Mel el Remei, #Alcover); d'una gran varietat de fruites i verdures ecològiques (La Magalla, Bràfim); i de llegums (CAL CAMAT Agroecologia, ElVendrell).

La fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dia, entre les 11:00 i les 20:00 hores, però l'objectiu és arribar a tots els públics i que Aproxima't es converteixi, també, en un espai d'oci i gaudi pels assistents. Per això, la fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada, a càrrec del servei de cuina del Casal Sageta De Foc, que també servirà un dinar a l'aire lliure amb productes ecològics i que durant tot el dia restarà a la plaça, com a punt d'informació i servei del públic que s'apropi a la fira. 

Finalment, la jornada estarà amenitzada amb la música de dos clàssics de la ciutat: Ganjanights i Club Vinil Tarragona, que actuaran durant el mat-i-migdia i la tarda-vespre respectivament.

La fira de productes artesans s'emmarca dins el programa de Festes de Sant Joan de Tarragona i l'organització ha obert un compte a la xarxa social Twitter (@Taproxima), a Instagram (fira_aproximat) i a Facebook (@arpoximat.tarragona) per promoure l'esdeveniment i donar a conèixer les novetats que vagin sorgint o altres activitats que s'organitzin el mateix dia 15 a la Plaça del Rei.

El programa d'Aproxima't, I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, és el següent:

DISSABTE 15 DE JUNY / PLAÇA DEL REI (TGN)

11:00 – Inauguració de la Fira: comença Aproxima't!

12:00 – Vermut de la terra amb Encroquetada popular (croquetes de temporada, inèdites i d'autor a càrrec del cuiner Santi Fortuny Pàmies). Es serviran croquetes fins exhaurir existències. 
12:00 – Inici de l'actuació de Ganja Nights, amb Great Alice & Didi Goat

14:00 – Dinar Popular, amb Falafels Artesans, Amanida i Rodó a la Salsa de Cervesa Negra artesanal. De postres, crema iogurt. 

18:30 – Tast de Cerveses: cata comentada amb la presència dels principals artesans/mestres cervesers de Tarragona

19:00 – Sessió musical als plats amb Club Vinil Tarragona.

*Els barrils de cervesa artesana i el servei de barra del Sageta de Foc estaran disponibles durant tot el dia a la plaça.

Comentarios
Multimedia Diari