Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La jornada de Torredembarra del Concurs de Castells passarà a celebrar-se al pavelló Sant Jordi

El motiu és l’amenaça del temporal que afecta la província de Tarragona

| Actualizado a 24 septiembre 2022 16:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La primera de les tres jornades del Concurs de Castells, que se celebrarà demà diumenge, 25 de setembre, a Torredembarra, no tindrà lloc a la plaça del Castell, tal com s’havia previst inicialment, sinó que es traslladarà al Pavelló Sant Jordi (Carrer de la Rosella, 18, Torredembarra) per tal de garantir la celebració de la diada.

Malgrat aquest canvi, la primera jornada del Concurs es podrà celebrar amb normalitat i es podrà seguir en directe dins el Pavelló Sant Jordi o per televisió, a través de TAC12 i La Xarxa, així com a la plataforma Xala!, i per streaming a través de la web del Concurs www.concursdecastells.cat.

Precedents

El Pavelló Sant Jordi ja ha acollit una jornada del Concurs de Torredembarra, concretament la de l’any 2016, quan es va prendre la decisió de traslladar allí la competició a causa de les previsions meteorològiques incertes. La primera edició, la de l’any 2014 ja es va haver de suspendre a la meitat de la tercera ronda a causa de la pluja, i només el 2018 es va poder celebrar de manera completa a la plaça del Castell.

Comentarios
Multimedia Diari