Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Mirada inquieta

La Mirada de Pep Escoda

| Actualizado a 05 febrero 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El seu besavi matern, León de Champfeu, va travessar l’Atlàntic per portar a Nova York el cap de l’Estàtua de la Llibertat amb un vaixell de la marina francesa. De petita, Beatrice veia al seu pare, Guy Bizot, treballar el fang.

Junts anaven al camp, ell recollia pedres per esculpir i ella objectes que li oferia la mare naturalesa. Amb onze anys Beatrice va esculpir el bust del pare. Era l’inici d’un llarg viatge. Neix i es forma a Milà, a l’acadèmia de Belles Arts. Agafa volada rumb a Sidney, París, Pennsilvanià i Michigan, on viu un temps. Com au migratòria i de suau vol, aterra i fa el seu niu a Tarragona l’any 2004.

Beatrice Bizot esculpeix la vida donant forma al seu passat més present, amb materials diversos i el Mediterrani com escenari i font d’inspiració. De Mirada inquieta i arrels clàssiques, ens transporta a l’art contemporani, on l’ull d’un bust pot ser una finestra oberta al món, o tancada... tot depèn de com ho mireu.

Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

Comentarios
Multimedia Diari