La nova programació del Centre Cívic de Valls inclou cicles sobre aliments i cuina

El programa de primavera comptarà amb més de 50 activitats de diferent temàtica. El període d’inscripcions s’iniciarà demà a partir de les 10.00 hores al mateix Centre Cívic i restarà obert fins a esgotar places

| Actualizado a 07 abril 2019 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Centre Cívic obrirà les inscripcions de la nova programació de primavera aquest dilluns per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. La nova programació del Centre Cívic compta amb un total de cinquanta-una activitats, distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic (c/Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda. La programació regular d’activitats del Centre Cívic s’iniciarà l’endemà de Sant Jordi, a partir del dia 24 d’abril. 

La programació del Centre Cívic també es podrà consultar a partir de demà des de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament (www.valls.cat), des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d’aquest trimestre (www.valls.cat/serveis/centre-civic) i els fulls d’inscripció. 

La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: a l’edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l’Ajuntament (OAC), a l’Oficina d’Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs. La programació del Centre Cívic manté un nombre important d’activitats gratuïtes (6 xerrades, 2 espectacles infantils i 15 activitats) que representen per aquest trimestre el 45% del total de les activitats programades. 

Nova oferta
En aquest sentit, les activitats del Centre Cívic també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, facilitant l’accés al conjunt de la població i potenciant la cohesió i la dinamització d’aquest espai. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l’accés a les activitats. 

La programació d’aquest trimestre ofereix un nou cicle d’activitats De la Biblioteca a l’Hort, una proposta innovadora que arriba a la seva segona edició desenvolupada per les entitats Valls en transició, Increïble comestible i Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca amb voluntat de donar a conèixer a la població alguns dels productors ecològics de l’entorn i conscienciar sobre el respecte al medi ambient sobre la base de nous hàbits de consum i compra. 

En aquesta ocasió el cicle ens ofereix sis activitats per conèixer productes de proximitat i de temporada.

Comentarios
Multimedia Diari