Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les entrades del Concurs de Castells, a la venda dimecres

Cada persona pot adquirir quatre entrades. Es podran comprar a partir de les 10 h del 27 de juliol, a la web ‘entrades.tarragona.cat’

| Actualizado a 22 julio 2022 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les entrades pel XXVIII Concurs de Castells, que se celebrarà el cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça, sortiran a la venda dimecres vinent. Es tracta d’una jornada que sempre genera molta expectativa perquè molts castellers i aficionats esperen amb delit poder adquirir les entrades per les dues jornades del Concurs. I més tenint en compte que la cita de l’any 2020 es va haver de suspendre a causa de la COVID-19.

És important estar preparat per aquest dia, ja que cada dos anys la demanda d’entrades és molt alta i poden sorgir alguns dubtes a l’hora de comprar-les. És per això que, des de l’organització del Concurs de Castells, volen respondre dubtes i, de pas, donar un seguit de consells que poden posar en pràctica els interessats de cara al pròxim dimecres 27 de juliol a les 10 hores.

Quantes entrades puc comprar?

El màxim d’entrades que es poden adquirir són quatre per persona.

Quin preu tindran?

El preu de les localitats pel concurs de dissabte, 1 d’octubre, serà de 6 euros a la graderia (amb seient); i per la jornada de diumenge, 2 d’octubre, 15 euros a la graderia (amb seient) i 12 euros al segon pis (sense seient). La jornada de Torredembarra és d’accés lliure i gratuït.

On i com puc comprar-les?

La venda d’entrades del Concurs de Castells començarà el dimecres 27 de juliol, a les 10 h, a través del portal entrades.tarragona.cat. Les entrades es podran comprar mitjançant una targeta de crèdit o dèbit.

I si el sistema es penja?

L’empresa informàtica ha reforçat la plataforma amb un sistema de banda ampla, per evitar que aquest es pengi. Amb tot, tal com ha passat en altres edicions, l’organització és conscient que aquesta situació pot tornar a passar a causa de la gran demanda d’entrades que rep el servidor en una mateixa franja de temps. En aquest sentit, durant tot el dia l’equip del Concurs de castells treballarà al costat de l’empresa encarregada del sistema de venda d’entrades per resoldre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir.

No he pogut aconseguir entrades i s’han esgotat

Les entrades al Concurs de castells són limitades i, efectivament, acostumen a esgotar-se molt aviat.

Consells de l’organització del Concurs de Castells

No espereu fins a l’últim moment! Fa quatre anys es van exhaurir les entrades de la jornada de diumenge en menys de dues hores, i per primer cop es va fer ‘sold out’ a la jornada de dissabte.

Estigueu preparats. Us recomanem que us registreu dies abans a la ‘web entrades.tarragona.cat’. Tingueu a mà el vostre document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit per poder realitzar la transacció. Assegureu-vos d’incloure les dades correctament i que la targeta tingui prou liquiditat.

Organitzeu-vos. Penseu que només podreu adquirir quatre entrades per persona. Si en necessiteu més, parleu amb familiars, amics i companys de feina que també vulguin anar al Concurs de Castells per comprar les que necessiteu per anar-hi junts.

Comentarios
Multimedia Diari