Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les instal·lacions esportives de Tarragona distingides pel sistema esportiu català

La consellera Maria José López va recollir el passat dia 24 de novembre la distinció que acredita la qualitat dels serveis

| Actualizado a 06 diciembre 2022 12:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les sis instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) han estat distingides amb el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català que atorga el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport (COPLEFC).

Els sis complexos esportius han estat guardonats amb la modalitat màxima de tres estrelles del distintiu d’Instal·lació Esportiva model abonament. El segell obtingut acredita la bona qualitat dels serveis que presten els sis equipaments esportius municipals, així com la voluntat de treballar per la millora constant amb l’objectiu d’oferir un bon servei a tota la ciutadania.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, va recollir els guardons de la mà del COPLEFC en l’acte d’entrega que va tenir lloc ahir, dijous 24 de novembre, al vespre a Barcelona. Va ser la primera edició del lliurament dels primers certificats i guardons a professionals, entitats i empreses que han superat el procés d’auditoria externa del Segell de Qualitat del sistema esportiu català.

“Darrere de l’obtenció del Segell de Qualitat per tots els equipaments esportius municipals hi ha la immensa tasca, dedicació i professionalitat de tot el personal de Tarragona Esports”, ha subratllat López, que ha apuntat que la distinció “és un reconeixement a la qualitat de les instal·lacions i dels serveis que ofereix Tarragona Esports, el qual reforçarà la confiança de la ciutadania envers els serveis públics i propiciarà que cada cop més persones en facin ús”.

“Des de Tarragona Esports continuem treballant per apropar l’activitat física a la ciutadania, oferint un servei públic de qualitat i duent a terme tasques de millora contínua”, ha apuntat la consellera d’Esports.

Comentarios
Multimedia Diari