L'institut Sant Pere i Sant Pau guanya el tercer premi del certamen escolar 'Tu ets la clau'

Es tracta d'un concurs a nivell estatal

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La crònica "Ombres de Bohèmia", de l'institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, una recreació del personatge Max Estrella, de l'escriptor Ramón María del Valle-Inclán, ha obtingut el tercer primer premi del certamen periodístic escolar "Tu ets la clau", ha informat el ministeri d'Educació.

La crònica sobre tertúlies literàries "El último suspiro del Fornos" (cafè madrileny ja desaparegut), del col·legi Santa María del Prado de Talavera de la Reina (Toledo), ha guanyat el primer premi.

Convocat el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i la plataforma digital Europeana, el concurs ha reconegut en segon lloc la peça "L'autogir sobrevola Madrid", de l'institut Pare Suárez de Granada, sobre el primer vol de l'aparell inventat per l'enginyer Juan de la Cierva.

Han concorregut 75 treballs de 42 instituts de 12 comunitats autònomes, realitzats per equips de cinc alumnes i els seus professors amb materials d'Europeana, que conté més de 30 milions d'arxius digitalitzats de més de 2.500 institucions europees.

Han lliurat els guardons la sotsdirectora general de Coordinació Bibliotecària, Concha Vilariño, i el director del centre nacional d'Innovació i Investigació Educativa, Javier Arroyo.

Comentarios
Multimedia Diari