L'UTE Egara guanya el concurs per al transport sanitari al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Els propietaris de Port Aventura ha estat adjudicataris a l'Alt Pirineu, Girona i la Catalunya Central

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La família Bonomi, propietària de Port Aventura, ha guanyat el concurs del transport sanitari per a les zones de l'Alt Pirineu, Girona i la Catalunya Central a través d'una altra empresa sota el seu control, Transport Sanitari de Catalunya (TSC). En Unió Temporal d'Empreses (UTE) amb el Grup la Pau, TSC també ha estat adjudicatària del transport en ambulància a l'àmbit metropolità Barcelonès Nord i al Maresme. D'altra banda, la multinacional danesa Falck, amb presència a 45 països, gestionarà el transport sanitari al Vallès Oriental, a l'àmbit metropolità Baix Llobregat i a l'Hospitalet de Llobregat, i en UTE amb Ambulàncies Vallès al Vallès Occidental.

Els set àmbits que han guanyat aquestes empreses formen part de la contractació de la gestió dels serveis de transport sanitari en la modalitat urgent (TSU) i no urgent (TSNU) a Catalunya, excepte el territori de l'Aran que ha fet pública la Generalitat. El valor estimat del contracte per a les 13 àrees a concurs és de 2.556.485.716,75 euros. El pressupost de licitació és de 1.286.312.283,66 euros.

A banda de TSC i Falck, l'UTE Egara ha estat adjudicatària de les zones de Lleida, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. L'UTE Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat ha guanyat la zona de l'Alt Penedès, el Garraf i el Baix Llobregat nord. Mentre que l'UTE Transport Sanitari de Barcelona gestionarà les dues zones restants, Barcelona ciutat més Montcada i Reixach i la regió sanitària de Barcelona.

En els tretze casos, les empreses que han guanyat el concurs ho han fet per presentar l'oferta econòmicament més avantatjosa.

Comentarios
Multimedia Diari