Més de 145.000 camions es podran beneficiar del desviament voluntari des de l'N-240 a l'AP-2 de Lleida a Montblanc

Foment bonificarà els transportistes amb fins al 50% de la tarifa i la mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut

| Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Més de 145.000 vehicles pesats es podran beneficiar a partir del juliol del desviament voluntari des de l'N-240 cap a l'AP-2 de Lleida a Montblanc. A partir de l'1 de juliol el Ministeri de Foment engegarà el pla de desviament voluntari de trànsit pesant de les carreteres convencionals a les autopistes de peatge. En el cas de Catalunya, aquesta prova pilot es realitzarà en el tram de carretera Lleida-Montblanc i Foment bonificarà els transportistes amb fins al 50% de la tarifa. La mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut.

 

La mesura, que aquest matí s'ha acordat amb la Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies i que estarà en vigor fins al 30 de novembre, suposa que els transportistes puguin canviar el seu itinerari habitual per les carreteres nacionals allà on tenen l'opció de desviar-se per una autopista. El Ministeri de Foment bonificarà fins al 50% de la tarifa i la mesura suposarà un estalvi de 5,85 euros per vehicle i recorregut.

 

Els transportistes que prenguin l'alternativa de pagament s'estalviaran 16 minuts de conducció respecte als 43 minuts estimats per fer el recorregut per l'N-240.

Comentarios
Multimedia Diari