Àngel Pomerol redescobreix paraules

L’artista ha inagurat la mostra ‘Mai és massa’ a la Casa Canals, que es podrà veure fins al 30 de setembre

24 julio 2020 07:00 | Actualizado a 24 julio 2020 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Centre d’Art Tarragona inicia una nova etapa amb la inauguració de l’exposició Mai és massa de l’artista Àngel Pomerol, a la Casa Canals. El mateix artista ha definit aquesta exposició com el resultat de la investigació per redescobrir unes paraules, uns missatges, que formaven part del paisatge tarragoní, però que ningú s’hi havia aturat, fins ara.

L’exposició Mai és massa és la reiteració i proliferació d’aquesta frase escrita a molts punts de la ciutat, de moltes maneres i en moltes superfícies diverses, que Pomerol ha estudiat i que, alhora, li ha servit de pretext per parlar de moltes més repeticions i obsessions en les arts i en la vida.

‘Mai és massa’ és la reiteració i proliferació d’aquesta frase escrita a molts punts de la ciutat

La mostra Mai és massa es podrà veure fins al 30 de setembre, i l’horari de visita serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dimarts a dissabte. Els diumenges i festius d’11 a 14 hores. Per la seva banda, durant la presentació de l’exposició ahir al matí, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va expressar també la voluntat de «tornar a compartir moltes de les manifestacions culturals que ens enriqueixen com a persones i com a col·lectiu i que aquesta pandèmia ens havia obligat a fer un parèntesi».

Ricomà també va destacar la importància d’esdeveniments com aquest, reiterant que es duran a terme seguint amb les mesures de seguretat establertes i alhora per dos motius destacables: el primer és que «reobrim el Centre d’Art de la Casa Canals, un moment molt esperat, que vam anunciar a finals del 2019 en el nou projecte que vam presentar i finalment comença a veure la llum» i en segon lloc, també, perquè «anunciem que som els primers dels vuit centres de la Xarxa de Centres d’Art Visuals de Catalunya que reobre les seves portes després del confinament de la Covid-19».

Comentarios
Multimedia Diari