Nit de rap reivindicatiu al Festival Sota la Palmera

L’Espai Jove la Palmera rebrà aquesta nit tres propostes de tall feminista a partir de les 22 hores

| Actualizado a 26 julio 2019 13:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Espai Jove la Palmera rebrà avui (22 hores) tres propostes de tall feminista i reivindicatiu partint de les bases del rap electrònic que professen les reusenques Rapapunkas, els tarragonins Fetitxe13 i les valencianes Pupil·les.

Pupil·les arrenquen a València el 2014. Amb un missatge feminista i reivindicatiu pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia, Mireia i Joan són l’ànima d’aquest projecte on el rap electrònic és l’estil predominant a les seves cançons. Després dels treballs Bruixes de dol i Les Silenciades, al 2018 van presentar dues cançons noves: Colps de puny i V, una oda a la vagina, que va posar títol a la gira. La darrera cançó publicada és Cita previa.

El darrer any, amb V tour, van ser presents al País Valencià, Catalunya, Andalucia, Illes Balears, Castella i Lleó… Aquest 2019, amb noves cançons, ompliran els festivals i festes del seu rap electrònic feminista.

El Festival Sota la Palmera, una iniciativa de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, reuneix aquesta edició de 2019 un gran component d’artistes femenines situant-les de primer ordre com a protagonistes i referències clau en el sí de les formacions escèniques.

Més de 70 dones

Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. Entre els noms propis propers per actuar destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo), Pavvla, The Gachises i The Sey Sisters.

L’entrada als concerts és gratuïta a les 22h / Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tàrraco, 1).

Comentarios
Multimedia Diari