Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Pas definitiu per a la construcció de 192 habitatges de lloguer social a Tarragona

La cessió d’un solar al PP10, entre Camp Clar i Bonavista, per la construcció d’habitatges de lloguer social assequible i sostenible ja és una realitat

21 septiembre 2023 13:54 | Actualizado a 21 septiembre 2023 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cessió d’un solar al PP10, entre Camp Clar i Bonavista, per la construcció d’habitatges de lloguer social assequible i sostenible ja és una realitat. Després de l’aprovació de la Junta General del Servei Municipal d’Habitatge (SMHAUSA) del mes de juliol, avui dijous s’ha signat davant de notari la cessió en dret de superfície de la parcel·la M3 ubicada al PP10 per l’edificació de 192 pisos de lloguer social, un 25% dels quals es reservarà a menors de 35 anys i un altre 25% a majors de 65 anys o a persones amb discapacitat.

“La promoció del lloguer social és una de les prioritats del Govern Municipal i farem tot el que estigui a les nostres mans perquè sigui una realitat, ja que és una demanda social que cada cop va més en augment”, remarca el conseller de Territori, Nacho García. La cessió del solar en dret de superfície es fa per un termini de 75 anys a la Fundació Sales perquè realitzi la construcció de la promoció i a la Fundació Nou Lloc, que serà l’encarregada de gestionar-la durant aquest termini.

Aquest és un projecte seleccionat pels fons europeus Next Generation, dels quals rebrà 6,9 milions d’euros, i que té un pressupost total de més de 28 milions d’euros. Aquest és el pas previ que cal fer perquè les Fundacions puguin sol·licitar aquests ajuts i començar a executar el projecte. Està previst que els habitatges es començaran a construir el 2024 i estaran acabats el juny de 2026, tal com estableixen els terminis dels fons Next Generation.

Els pisos es llogaran a una base de preu de 6,63€ actualitzat amb IPC per metre quadrat –un preu evidentment més baix que el preu de mercat- però també més baix que el preu del mòdul màxim de protecció oficial.

Comentarios
Multimedia Diari