logo
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El perquè de tot plegat dels ‘influencers’ de Santa Tecla

Onze personatges de la ciutat expliquen al ‘Diari’ la seva vinculació amb la «major festa» de Catalunya

| Actualizado a 23 septiembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Santa Tecla va molt més enllà dels actes, els concerts i les celebracions. Santa Tecla és sentiment, ‘tarragonisme’ i estima per la ciutat. Així ho han posat de manifest al llarg dels darrers dies els onze ‘influencers’ que han col·laborat amb el ‘Diari’ per explicar els secrets més ben guardats de la «major festa» de Catalunya, que enguany celebra els 700 anys de l’arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat.

Des del passat 12 de setembre, Marc Chornet (director de l’espectacle inaugural), Salvador Fà (expert de les festes), Pep Escoda (fotògraf amb una llarga experiència a Santa Tecla), Anna Torralba (BUMT), Núria Leandro (Ball de Titans), Rubén Pereira (Ball de Diables), Jordi Alomà (Colla Jove Xiquets de TGN), Júlia i Albert Casadó (Griu), Yaiza de la Cruz (Xiquets del Serrallo), Joan Adserà (Àliga de TGN) i Laia Gil (Ball de Cossis) han detallat cada dia les seves sensacions, la seva trajectòria a la Festa Major i les perspectives de futur que veuen per unes celebracions que finalitzen aquest cap de setmana després de 13 dies de màxima activitat que han convertit Tarragona en la capital cultural del país.

Els onze ‘influencers’ ens expliquen el perquè de tot plegat d’una Santa Tecla que, tres anys després, per fi ha tornat a lluir amb tota la seva esplendor.

Comentarios
Multimedia Diari