Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La música i els balls omplen Tarragona amb una nova edició de la Festa per a Tothom

La ciutat celebra avui la jornada més inclusiva de les festes

16 septiembre 2023 12:47 | Actualizado a 16 septiembre 2023 13:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Centenars de persones han participat aquest dissabte 16 de setembre en el tret de sortida de la 33a edició de la festa més inclusiva: La Festa per a Tothom. El Balcó del Mediterrani ha acollit un any més un gran acte festiu per encetar aquest programa que permet que tota la ciutadania amb diferents capacitats gaudeixi de la festa major sense cap dificultat, que ha estat presidit per la consellera de Serveis a la Ciutadania, Cecilia Mangini i el Director de Dow a Tarragona, Ignasi Cañagueral; i amb l’acompanyament d’altres membres del consistori i autoritats.

A la jornada hi han participat l’ Aplec de gegants i bestiari inclusiu amb la Geganta Frida, una de les grans protagonistes d’aquesta jornada.

La Frida ha estat acompanyada també del Gegant Martí de la Colla Gegantera de Premià de Mar, l’Associació de Portants dels Nanos Nous de Tarragona, la Banda de Cornetes Rosa de Reus ila Geganta Flora de l’Associació Salut i Ment La Muralla.

Festa per a Tothom és un programa de la Conselleria de Diversitat Funcional i Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona que, conjuntament amb el col·lectiu de persones voluntàries Penya Festa per a Tothom - Llegat 2018 i el patrocini i la coordinació de la companyia Dow, contribueix a la inclusió i a la interacció de la ciutadania amb discapacitat a les festes de la ciutat. Per aquest motiu, a l’estand de Festes es troba el programa transcrit en braille, així com el cartell de les festes en relleu i també la seva versió en lectura fàcil al web.

Comentarios
Multimedia Diari