Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Suspesa la Diada castellera de Santa Tecla per la pluja

Les precipitacions que han començat minuts abans de la una han fet inviable la celebració de l’acte

23 septiembre 2022 13:01 | Actualizado a 23 septiembre 2022 14:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tarragona ha fet oficial fa uns moments la suspensió de la Diada castellera de Santa Tecla per culpa de la pluja. Les colles tenien previst iniciar la primera ronda a la una del migdia, però el mal temps no ho ha fet possible.

Amb tots els ulls al cel s’ha decidit fer una reunió a les 13:15 per analitzar la previsió del temps. En aquesta trobada les 4 colles i l’Ajuntament han acordat esperar a les 13:45 per tornar a parlar. Finalment, veient que la situació no millorava, totes les parts han acordat suspendre la Diada.

Per compensar, les colles han decidit que la Diada de demà de La Mercè incorporarà una ronda més. Per tant, tindrà 3 rondes i el pilar caminant. A més, la diada s’avançarà i començarà a les 12 h.

Tarragona, en alerta per pluja

Les previsions meteorològiques ja feien dubtar sobre la viabilitat de la Diada. Protecció Civil activava aquest matí l’alerta groga per possibilitat de fortes tempestes en diversos punts de Catalunya, entre ells Tarragona.

Per la seva banda l’Aemet preveia pluges que podien arribar a acumular fins a 20 litres per metre quadrat a la demarcació.

La regidora Inés Solé ha explicat després de la suspensió que «hem decidit la suspensió i també la reformulació de la Diada de La Mercè de demà», tot afegint que «esperem que el temps aguanti i, si no, anirem decidint sobre la marxa i prorrogant, segons convingui». La jornada es desenvoluparà a la plaça de les Cols.

Comentarios
Multimedia Diari