S'esvaeix la possibilitat de nevades la propera matinada

Segons el Servei Meteorològic podrien produir-se al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La possibilitat de noves nevades a la demarcació de Tarragona aquesta propera matinada sembla que ha quedat finalment descartada pel Servei Meteorològic de Catalunya. Dimecres a la tarda Protecció Civil va desactivar l'alerta del pla Neucat un cop van passar les nevades d'aquest dimecres i es van normalitzar les principals incidències. Tot i això, mantenia el pla en fase de prealerta per nevades puntuals que es podien produir al litoral de Barcelona i Tarragona la matinada de divendres a dissabte.

Doncs bé, en base a les últimes prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya, la possibilitat de que caigui neu a la demarcació de Tarragona s'ha esvaït, i els pronòstics se centren al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona.

 

Totes les carreteres en ordre

D'altra banda, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), quasi totes les carreteres de la demarcació ja es troben en estat òptim per circular-hi i s'han desactivat les alertes per les afectacions a la calçada que pogués produir la neu. L'única excepció que cita el SCT és la T-7044, on és obligatori l'ús de cadenes entre La Riba i Farena.

 

Comentarios
Multimedia Diari