La xocolatada solidària del Morell recapta 400 euros contra el càncer infantil

La iniciativa, que s’ha seguit en multitud d’indrets del territori, coincideix amb el dia internacional d’aquesta malaltia. Unes 200 persones van col·laborar amb la causa al municipi

14 febrero 2020 20:10 | Actualizado a 19 febrero 2020 12:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un cop més, el Morell ha demostrat el seu vessant més solidari en una iniciativa que, en el cas del municipi, s’ha impulsat des d’Hol·la Genís. Es tracta de la xocolatada solidària, un projecte global que se celebra coincidint amb el dia internacional del càncer infantil, el 15 de febrer.

Així, aquest dissabte, pràcticament 200 persones van participar en una xocolatada que va tenir lloc a la Rambla, i que va recaptar gairebé 400 euros. Uns diners que es destinen a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

“Entre tiquets per coca i xocolata i donacions, en total vam aconseguir recollir 391,30 euros”, explica Pili Giner, fundadora d’Hol·la Genís, “una xifra de la qual estem molt satisfets i que se suma als diners recaptats durant tot l’any en altres activitats de la nostra entitat per a la investigació d’aquesta malaltia”.

L’esdeveniment més important de l’any per a Hol·la Genís és la seva cursa solidària, l’última edició de la qual es va celebrar el passat 29 de setembre. Tot el municipi es bolca en aquesta iniciativa que va posar en marxa la família del Genís Sánchez, un petit morellenc afectat pel càncer i que, sortosament, va poder guanyar la seva particular batalla. Aquest 2019, només amb la cursa, van sumar pràcticament 7.000 euros.

Comentarios
Multimedia Diari