Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Tarragona és reconeguda amb el premi a la millor estratègia integral de dades

El XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics ha reconegut la plataforma tecnològica IRIS de govern digital de ciutat que instal·la l’Ajuntament

| Actualizado a 15 diciembre 2022 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics ha atorgat el premi a la millor estratègia integral de dades per la plataforma IRIS-Tarragona digital, integral i integrada, en cloud que està instal·lant l’Ajuntament. Aquesta plataforma tecnològica de govern digital de ciutat és finançada amb fons europeus Next Generation i s’emmarca amb el pla estratègic Tarragona 2022.

L’entrega de premis, que es va celebrar el dimecres 14 de desembre a Madrid, va comptar amb el conseller de Govern Obert, Jordi Fortuny, i el responsable de TIC, Josep Budi, que van recollir un dels dos premis als quals estava nominat l’Ajuntament (a la millor estratègia integral de dades i al millor model de digitalització). En la categoria premiada, Tarragona estava nominada amb l’Ajuntament de València i el Consorci d’Educació de Barcelona.

La implantació de la plataforma s’està efectuant davant la necessitat d’evolucionar cap a un model digital integral i integrat de gestió de la informació municipal. Amb tot, possibilita la plena implantació d’un sistema de govern digital, transparent, obert i intel·ligent, garantint els drets i deures de la ciutadania de manera eficient i àgil per assolir serveis més proactius i personalitzats.

Comentarios
Multimedia Diari