Tarragona, Sabadell i L'Hospitalet de Llobregat compartiran experiències sobre 'smart cities'

Javier Villamayor, director de la Fundació, ha signat aquesta tarda el protocol en el context del Sabadell Smart Congress

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, l’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat han signat aquesta tarda un protocol d’intencions per compartir experiències smart city . La signatura s’ha dut a terme en el context del Sabadell Smart Congress, una trobada anual de ciutats intel·ligents que enguany celebra la seva tercera edició.

El protocol té com a objectiu establir canals de comunicació institucionals entre les tres ciutats que contribueixin a impulsar projectes de ciutat intel·ligent. Cadascun dels municipis aportarà els seus coneixements en relació amb un projecte smart, a fi que les altres dues ciutats el puguin replicar.

En el marc del protocol, els tres signants es comprometen a impulsar les “smart regions” de les quals forma part cada ciutat. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part L’Hospitalet de Llobregat; el Clúster TIC Catalunya Sud, del que forma part Tarragona, i l’Àmbit B-30, per part de Sabadell.

Javier Villamayor ha estat l’encarregat de signar el protocol com a director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. A més, Villamayor ha participat com a ponent a la taula rodona d’alcaldes i tècnics municipals al voltant de les ciutats intel·ligents que s’ha celebrat al congrés, organitzada per la RECI (Red Española de Ciudades Inteligentes).

 

Comentarios
Multimedia Diari