Tarragona y Salou se benefician con un cuarto: el 7.617

En Tarragona, la suerte ha llegado a la administración de la plaza Corsini, Cal Pantxo, que ha vendido un décimo por terminal. El premio está dotado con 200.000 euros por serie

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El número 07.617 ha estat premiat amb un dels dos quarts premis, dotats amb 200.000 euros a la sèrie (20.000 euros al desè) en el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional que se celebra avui, i ha repartit diverses sèries per tota Catalunya.

Les localitats agraciades amb algun pessic d'aquest premi són Lleida (Segrià), Terrassa (Vallès Occidental), La Fatarella (Terra Alta), Salou, Tarragona(Tarragonès), Tàrrega (Urgell), Alcarràs (Segrià), Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Manresa (Bages), Barcelona, Badalona (Barcelonès) i Vallirana (Baix Llobregat).

El número s'ha venut també a altres localitats espanyoles com Conca, Bilbao, Armunia (Lleó), Ourense, Sant Sebastià, Palma de Mallorca, El Ejido (Almeria), La Pobla de Vallbona (València), Abanto i Ciervana (Biscaia), Alacant, Madrid, Iecla (Múrcia), Baracaldo (Biscaia) i Chiclana de la Frontera (Cadis).

Ha estat cantat a les 10.29 hores pels nens Ismael Rastrelli i Janna Flores.

Es tracta del segon dels tretze premis més grans que ha sortit en el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest any i el primer dels dos quarts.

Comentarios
Multimedia Diari