Tres tarragonins detinguts per furtar roba de contenidors de recollida

Els arrestats, que van actuar al Bages, utilitzaven una furgoneta per carregar el material

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Policia Local de Manresa van detenir el passat 14 de gener tres homes de 36, 23 i 21 anys, veïns de Constantí (Tarragonès), per furtar roba de contenidors de recollida al Bages. Els arrestats utilitzaven una furgoneta per carregar la roba usada i asseguraven que la roba era per a ells i la seva família. Els fets van ocórrer la nit del 13 de gener, pels voltants de les 23 hores, quan una patrulla de paisà dels mossos va observar una furgoneta davant d'un contenidor de recollida de roba usada i tres individus que agafaven roba de l'interior. Els agents van comprovar que la furgoneta contenia una gran quantitat de roba, part d'aquesta en bosses de plàstic.

Els autors van manifestar que s'havien trobat la clau posada en el cadenat del contenidor i que l'havien obert per agafar la roba per a ells i la seva família. També van confessar que havien agafat roba d'altres contenidors de la zona, tot i que ningú els hi havia donat permís per agafar-ne el contingut. Seguidament, els mossos van demanar suport a la Policia Local de Manresa. Un cop van arribar, van escorcollar la furgoneta, on van localitzar una cisalla, dos cadenats de les mateixes característiques dels que hi ha als contenidors i les corresponents claus, a més d'una gran quantitat de roba.

Els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els arrestats van passar el dia 15 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Comentarios
Multimedia Diari