Un incendi crema una empresa de màquines d'expendre productes a Constantí

Les flames van malmetre dues furgonetes, material per reposar i també dos toros mecànics, segons els Bombers

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues naus del polígon industrial Constantí es van veure afectades, ahir a la tarda, per un incendi que afectà principalment dues furgonetes, màquines expenedores i també material per reposar-les, a més a més de dos toros mecànics, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El foc fou detectat uns deu minuts abans de les sis de la tarda per una persona que passava per davant del número 10 de l’avinguda Europa. Fins al lloc es van desplaçar fins a deu dotacions dels bombers, dels parcs de Reus, Tarragona, Valls i l’Hospitalet de l’Infant.

El sinistre estava localitzat en una illa on hi ha nou naus, que ocupen uns 9.000 m2. La més afectada –i on s’inicià el foc– va ser la de l’empresa ABS Vending, d’uns 300 m2.

Les flames es van localitzar a la planta baixa, on hi havia aparcades dues furgonetes –amb màquines al seu interior, i també fora–, que van resultar cremades, igual que productes que hi havia fora per reposar. Un toro mecànic va resultar també cremat.

L’altell de la nau –d’uns 120 m2, on hi ha les oficines– es va veure afectat només pel fum, no per altes temperatures. La coberta sí que es va enfonsar. Com que és compartida amb la nau del costat –propietat de la mateixa empresa–, en cedir incandescent va cremar també un altre toro mecànic.

Van sortir esquerdes a la paret que separa les dues naus, però en un principi no hi ha perill que caigui. Aquestes escletxes van causar també que anés molt de fum a aquesta nau annexa.

A les 19.37 el foc es donava per extingit i a tres quarts de nou es retiraven els darrers vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari