Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Un taller de fotografia recorrerà els escenaris de conflictes bèlics a Tarragona

Aquesta iniciativa del Servei Municipal de Joventut i Cooperació s’emmarca en la programació del festival SCAN

| Actualizado a 23 diciembre 2022 14:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament impulsa el taller de fotografia En primera línia per treballar la temàtica de guerra en el marc del festival SCAN. L’objectiu d’aquesta proposta que es realitzarà els matins dels dies 27, 28 i 29 de desembre a l’Espai Jove Kesse és descobrir indrets de la ciutat escenaris de conflictes històrics, de disputes i d’encontres actuals amb la fotografia com a mitjà d’expressió i coneixement.

En aquest sentit, el dinamitzador del taller, Carlos Uriarte, també ensenyarà les característiques i la tècnica fotogràfica. Les jornades volen establir una connexió interna amb les emocions i els sentiments d’allò que representa una situació de violència, fent anàlisi i reflexió a través del que ens transmeten les imatges a través d’exercicis pràctics es vol.

$!Una de les obres que s’exposen a l’Espai Jove Kesse. Foto: Ajuntament de Tarragona

Més enllà dels conflictes quotidians i presents a la nostra ciutat, fotografiats des de múltiples angles, el dia 29 de desembre el taller comptarà, a més d’en Carlos, amb la Sandra, en Robert i l’Àlex. Els quatre joves tarragonins van viatjar el 2019 als Alps italians per documentar i fotografiar la violència que viuen joves provinents d’altres països, que després de travessar el Sàhara i el mar Mediterrani, intenten travessar els Alps en busca d’un futur millor.

L’exposició es podrà veure fins al 30 de desembre a l’Espai Jove Kesse. Es faran dues visites guiades amb els autors de l’exposició el dia 28 de desembre a les 18 i a les 19 h.

Cal inscriure’s a les activitats a través del web de Joventut o presencialment al mateix Espai Jove Kesse.

Comentarios
Multimedia Diari