Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Unes 250 persones recorren Tarragona en una caminada saludable

‘A bon pas fem salut 2023’ arriba a la seva novena edició. La cita va arrencar i acabar al Camp de Mart

19 abril 2023 12:54 | Actualizado a 19 abril 2023 13:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona va celebrar aquest dimarts la novena la caminada ‘A bon pas fem salut 2023’, que va comptar amb la participació de 250 persones de totes les edats, amb sortida i arribada al Camp de Mart.

La jornada va començar a l’esplanada del Camp de Mart i amb exercicis d’activació dinamitzats pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya. El circuit de 4,5 quilòmetres, adaptat a tota tipologia de condicions físiques, va creuar la Part Alta fins a la platja del Miracle, tornant per la passarel·la de la via del tren en direcció a la plaça de la Font, on va realitzar-se la foto grupal. L’objectiu és col·laborar en la difusió dels beneficis de la pràctica diària d’activitat física com a instrument de salut i benestar, físic i emocional.

La Subdirecció Regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitza la caminada; també el Consell Esportiu del Tarragonès, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l’Ajuntament i l’Oficina de Compromís Social de la URV.

Compta, a més, amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, mitjançant la Fundació Antonius Musa, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, el Port, la Territorial d’Esports, la Diputació, el Consell Comarcal del Tarragonès, Avellanes de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

Aquesta activitat s’inclou dins el programa d’actes de ‘Tarragona Saludable’ amb motiu de l’abril, mes de la Salut.

Comentarios
Multimedia Diari