Vandellòs i l'Hospitalet aprova el pressupost que permetrà la remodelació del poliesportiu

Els comptes aprovats pel ple suposen un creixement de més d'un 8% i se situen en la línia de municipis amb un nombre molt superior d'habitants

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) ha aprovat un pressupost consolidat de 20,74 milions d'euros -19,10 pel que fa estrictament al consistori- per al pròxim exercici de 2015. Amb uns 6.000 habitants, els comptes del municipi, engreixats considerablement pels ingressos de l'activitat de la central nuclear, rivalitzen amb els d'altres poblacions molt més grans -Amposta, per exemple, que amb 21.500 habitants ha aprovat un pressupost no consolidat de 19,84 milions-. Amb els vots a favor de cinc regidors del PSC i un de la FIC a l'equip de govern, els pressupostos destinen a inversions en 80 actuacions una partida de 5,09 milions d'euros, un creixement de més del 40%.

Entre els projectes previstos destaquen la remodelació del pavelló esportiu de l'Hospitalet de l'Infant, l'inici de la construcció de la Casa de Cultura, on s'ubicaran els mitjans de comunicació municipals, el Casal d'entitats i el Casal de Joves; i la continuació de la rehabilitació de l'antic Hospital, corresponent a la part nord. L'alcalde, el socialista Alfons Garcia, ha subratllat que "l'esforç" en l'increment de les inversions, pretén "impulsar l'economia local i crear llocs de treball, per tal de donar resposta a les necessitats dels veïns; i alhora mantenir i millorar els serveis".

Comentarios
Multimedia Diari