Èxit rotund en el primer Nadal adaptat i inclusiu de Tarragona

Jornada amb activitats adaptades a les persones amb capacitats diverses al parc de Riu Clar, amb un gran èxit de participació

18 diciembre 2021 21:30 | Actualizado a 19 diciembre 2021 07:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Todos en Azul va arribar per sensibilitzar la ciutadania i aconseguir el primer Casal de l’Autisme de Tarragona i ahir protagonitzava una nova mostra de la seva incansable activitat, aquesta vegada al barri de Riu Clar. Allí va celebrar-se la primera festa de Nadal adaptada i inclusiva a Tarragona, amb activitats de lleure pensades per tots els públics.

Així, el volum de la música i el so en general estava regulat, per tal que totes les persones amb diversitat funcional poguessin gaudir de la festa i passar-ho bé, sempre tenint en compte les mesures de seguretat per tal d’evitar aglomeracions.

La celebració començava a les onze del matí amb un espectacle de bombolles de sabó i, acte seguit, els participants van poder gaudir de la primera ‘Gran nevada’ d’aquest hivern a Tarragona. Tampoc va faltar-hi el Pare Noel, que acompanyat dels personatges de Disney va recollir les cartes que els nens i nenes havien preparat.

Todos en Azul organitzava aquest nou esdeveniment, després que tan sols fa unes setmanes del vermut rumbero, en aquest cas al barri de Torreforta, per tal d’aconseguir fons que permetin tirar endavant amb la construcció del Casal de l’Autisme. L’entitat es troba en aquests moments en converses amb l’Ajuntament per tal de trobar una ubicació que permeti seguir desenvolupant activitats. Finalment, recordar que Todos en Azul és una de les entitats nominades a la Bona Gent, que convoca el Diari, en reconeixement a la seva activitat. Es pot votar a la web del Diari.

Comentarios
Multimedia Diari