Ajuntament de Tarragona tria a NothingAD per a la gestió del pla de mitjans digitals

15 octubre 2019 11:47 | Actualizado a 27 enero 2020 09:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'agència de màrqueting digital NothingAD ha estat designada per l'Ajuntament de Tarragona per prestar els serveis d'assessoria estratègica, planificació, negociació i gestió de la compra de mitjans. Per dur a terme aquesta tasca comptarà amb un pressupost de 400.000 € per als pròxims 2 anys. Aquesta veterana agència de màrqueting digital, que va acudir al concurs públic convocat per l'Ajuntament de Tarragona a través de la UTE Medialog- NothingAD, va resultar escollida després d'obtenir la millor nota de tots els aspirants: 883,28 punts.  

"Treballar per a l'Ajuntament de Tarragona ens permet (...) demostrar la nostra vàlua en la gestió i planificació de mitjans"

NothingAD ostenta una dilatada experiència gestionant la compra de mitjans o RTB (Real Time Bidding), activitat que ja va desenvolupar anteriorment per a altres clients de caràcter institucional (com l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona), als que ara se suma el consistori tarragoní.  

El personal de NothingAD es mostra molt il·lusionat amb aquesta nova col·laboració. En aquest sentit, el seu director, Ferran Burriel, afirma que: "Treballar per a l'Ajuntament de Tarragona ens permet ampliar la nostra experiència en el sector institucional i, un cop més, demostrar la nostra vàlua en la gestió i planificació de mitjans sigui per a clients institucionals o per a empreses privades". A la qual cosa va afegir que això suposa "un gran repte" i que la seva nova tasca els permetrà "consolidar la nostra experiència en la gestió de mitjans".

Així és NothingAD

L'agència de màrqueting digital barcelonina NothingAD va néixer el 2007. En un primer moment, es va centrar en publicitat digital: una tasca sens dubte avançada al seu temps, ja que era un sector pràcticament inexplorat per a la majoria de les grans empreses.  

En l'actualitat, i fruit de la contínua transformació del mercat i de les noves tecnologies, NothingAD ha evolucionat fins a esdevenir una agència centrada en l'Inbound Marketing, que fa de la captació i conversió de leads la seva especialitat.  

L'agència NothingAD compta amb diverses certificacions, sent InfusionSoft Certified Partner, Silver Partner de Hubspot i Google Partner, entre d'altres. Això li aporta capacitat suficient per desenvolupar estratègies integrals, que abasten: planificació i compra programàtica de mitjans, campanyes en Social ads i PPC, així com posicionament orgànic i estratègies de màrqueting de continguts.  

Els serveis desplegats per NothingAD van enfocats a l'assessorament i assistència dels seus clients, per tal d'aconseguir una transició reeixida cap al món digital, el que es tradueix en la captació del públic objectiu i la seva ulterior conversió en clients.  

Amb aquesta nova aliança, NothingAD afegeix a l'Ajuntament de Tarragona a la seva extensa llista de clients, entre els quals es troben diverses entitats públiques (com la Generalitat de Catalunya, AMB, Diputació de Barcelona, Institut de Formació Contínua IL3 - Universitat de Barcelona) i empreses privades (com a Grup Suez, Aura Energia, Institut Català de Finances, TV3, Avalis, Loteria de Catalunya,The Bath Point, Aquaclean, Albet o Thomson Reuters).

Comentarios
Multimedia Diari